Great time!

(this holiday story is in Dutch. You may want to translate this message with google translator)

Eind augustus twee weken door Andalusie getourd met de Hymer Carado. Met Frank op het vliegveld afgesproken waar hij ons uitleg gaf over de camper en tips voor leuke campings op onze route.

De eerste dag niet ver gegaan, even wennen aan ons nieuwe huis voor de komende 2 weken en gestopt bij Torre del Mar, een leuke camping aan zee. De dag erna doorgereden het binnenland in en Granada, Cordobá en Sevilla bezocht. Ideaal gelegen campings net buiten de stad, met natuurlijk een zwembad, een múst in deze periode in het binnenland.

Vanuit Granada doorgetrokken naar Puerto de Santa Maria. Mooie camping aan zee, vanwaar je naar het centrum kunt wandelen voor een boottocht naar Cadiz. Daar 2 nachten gebleven en toen door naar Tarifa om te kitesurfen.

Drie nachten op Camping Tarifa en daarna verplaatst naar Camping Valdevaquerros, die wij veel mooier, relaxter en ruimer opgezet vonden. Ook hier zijn we 3 nachten gebleven.

Daarna nog een tussenstop bij Marbella op weg terug naar het vliegveld bij Malaga.

Fantastische tijd gehad en de camper is erg goed bevallen. Alle benodigdheden zijn voorzien, zoals je servies, pannen, handoekken en lakens en het bed was voldoende ruim om lekker in te slapen. Kortom, wij raden het zeker aan!

Marieke Winter
Utrecht, Nederland
17 september 2013