Familie Vercauteren – Meerssen

Wij hebben net met de familie nog eens een keer de foto’s zitten te bekijken van onze campervakantie en weer even zitten na te genieten. Wij wilde graag een vakantie waarin we veel konden zien maar niet zo veel, en zo strikt, dat we er gestrest van zouden raken. Dat is goed gelukt.

Na de vliegreis zijn we gelukkig snel op pad gegaan met de camper en hoewel het voor ons de eerste keer was viel het allemaal prima mee. Het rijden is een geno, je bent echt “king of the road”. De eerste stop was Marbella op camping Marbella Playa we kwamen daar ‘s avonds aan en zijn de volgende ochtend meteen doorgereden naar Ronda. Daar hebben we de kloof overbrugd en zijn we naar de arena geweest om daarna lekker te relaxen op camping El Sur. Dit was een van de mooiste campings van ons verblijf.

De volgende etappe was Sevilla, daar waren de jaarlijkse feria aan de gang dus zijn we er extra lang gebleven en hebben we onze ogen uitgekeken aan mooie jurken, danseressen en paarden. Voordat we zijn door gereden naar de kust hebben we nog een bezoek gebracht aan de parador van Carmona. De kust was voor ons Tarifa en daar was het heerlijk. Lekker weer, lekkere wind, veel kite surfers en heerlijk eten. Van daaruit zijn we ook nog een dagje naar Marokko geweest en ook dat was een geweldige ervaring. Helaas moesten we van daar uit weer terug naar de luchthaven. We hebben lang niet alles gezien wat er te zien viel in de buurt veel grote bezienswaardigheden hebben we gemist maar we hebben met volle teugen genoten van wat we wel gezien hebben, en nu hebben we tenminste een reden om nog een keer terug te gaan.

 

Familie Vercauteren