Februari reis

Onze ervaring met Spanje camper in een kort overzicht:

Het eerste contact via internet verliep al direct zeer professioneel en vriendelijk.
Alles wat we afspraken werd per direct en keurig vastgelegd en zonder mankeren nagekomen.
Mooi en schoon materiaal (onze camper was 8 maanden jong) Men had zonder overleg zelfs een grotere camper gereed dan was besteld.(voor het zelfde geld)
Voor ons een eerste kennismaking in het gebruik en omgang met een camper.
Het deed ons qua comfort erg denken aan eerdere vakanties met een zeiljacht.
De uitleg over het gebruik bij het ophalen op het vliegveld, was beknopt, helder en voldoende.
Het rijden in een camper voelde na enkele uurtjes al vertrouwd. We hadden overigens wel de enorme pech al binnen het eerste uur een kleine schade te veroorzaken.
(vermoeidheid, onbekendheid, direct rijden na een vermoeiende vlucht ook nog gelijk in het donker op onbekend terrein was geen gelukkige start)
Ik zou een volgende keer ook zeker kiezen voor aankomst in de ochtend of middag zodat de eerste rit ten minste met daglicht is.
We hebben met name Frank als bijzonder prettig, ter zaken kundig en hulpvaardig ervaren. Hij hielp ons aan het einde van onze tocht bij een gevraagd reisadvies en verzorgde voor ons zelfs de boeking en buskaartjes en bracht ons naar het busstation, zodat we ongehinderd en op tijd aan een bustocht van Malaga naar Cádiz konden beginnen. Op naar onze tweede fase van de vakantie (een ferryovertocht naar Lanzarote)
Bij thuiskomst troffen we in een mailbericht het overzicht van de door ons veroorzaakte schade en de afwikkeling ervan. Al met al zeer schappelijk geregeld.

Bedankt voor de service!!!
Marc en Thea Steinmann
Halsteren.
Nederland.
14 februari 2014

Sent by my iPad