Over SpanjeCamper

Welkom op onze website! Spanjecamper.nl opereert vanuit het Zuidspaanse Malaga en is gelegen vlakbij het internationale vliegveld van Malaga.

Het bedrijf wordt gerund door Frank Ooms, een Nederlander die al ruim 20 jaar woon- en werkervaring heeft in Andalusië de meest Zuidelijke provincie in Spanje. Vanwege zijn werk en de vele campervakanties met zijn gezin heeft Frank zeer veel door Spanje gereisd. Als geen ander weet hij dat Spanje een fantastisch land is om met de camper te ontdekken (zie ook routes bij praktische informatie).

Spanjecamper werkt sinds 2008 samen met Autocaravan Express, dat al sinds 1978 campers verhuurt en deze combinatie maakt dat we samen een heel sterk aanbod hebben van jonge, betrouwbare campers van het Duitse topmerk Hymer en Carado (Made by Hymer). Betrouwbaarheid en comfort vinden wij erg belangrijk. Er is gekozen voor Hymer / Carado vanwege de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Zoals u waarschijnlijk wel weet is Spanje een land dat door het goede klimaat het hele jaar door goed is te bereizen.. Het kan in de zomermaanden soms erg warm zijn en in de winter kan de temperatuur vooral aan het einde van de dag behoorlijk dalen. Het is daarom goed om te weten dat de campers zeer goed geisoleerd zijn. Aangenaam koel dus bij hoge temperaturen en behaaglijk warm bij lage temperaturen.

Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan het geven van een goede persoonlijke service. Het is mogelijk om uw camper in Malaga op te halen en in Madrid in te leveren of vice versa zonder extra kosten. Uiteraard kunt u ook gewoon uw camper ophalen en inleveren in Malaga, waar Nederlandse assistentie aanwezig is. Voorafgaand aan uw vertrek ontvangt u in uw eigen taal een duidelijke uitleg over hoe alles werkt zodat u goed voorbereid op pad gaat!

Niets is leuker om vooraf uw reis te plannen. Om nieuwe huurders wegwijs te maken hebben wij een top 10 van favoriete routes op een rijtje gezet. De lijst is te vinden bij routes. Ook handig is een kijkje te nemen in ons gastenboek om ervaringen van anderen te lezen!

Het huren van een camper is voor iedereen toegankelijk. Een campervakantie is plezier voor iedereen: gezinnen, senioren, (echt)paren, vrienden, bedrijven, bij speciale gelegenheden, verjaardagen, jubileum etc. en dit alles voor een betaalbare prijs!

Tot slot willen wij u alvast veel camperplezier toewensen. Als u voor de eerste keer gaat boeken is de kans is groot dat u de smaak te pakken krijgt!

Met vriendelijke groet,

Het SpanjeCamper team