Reserveringsinformatie

We hebben getracht om onze site en de reserveringsprocedure zo eenvoudig mogelijk te houden, indien u onzeker bent over reserveren dan kunt u hieronder de stappen doorlezen. Wanneer wil ik op vakantie?
Zodra u weet wanneer u ongeveer weg wilt, is het gemakkelijk via plan uw reis een reserveringsaanvraag te doen. In deze aanvraag (u doet nog geen boeking) geeft u aan: 

 • Wanneer u wilt reizen
 • De keuze van de camper
 • Eventuele opties zoals GPS, fietsen, kinderzitje etc.

  Reserveren
  Ga naar de homepagina door op home te klikken. Klik hierna op reserveren in de bovenbalk.

  1. Plan uw reis 
  2. Kies uw camper
  3. Gegevens aanvrager
  4. Reisinfo en opties
  5. Voorwaarden
  6. Aanvraag versturen

  Hieronder volgt een nadere uitleg per sectie:

  1. Plan uw reis 
  Op deze pagina vult u de bestemming in. U kunt kiezen voor ophalen in Malaga of ophalen in Madrid. De plaats van ophalen kan, maar hoeft niet gelijk te zijn met de plaats van inleveren. 

  2. Kies uw camper
  Hier kunt u uw camper kiezen. Deze keuze kunt u later nog wijzigen als u wilt. Klik op info voor meer gegevens over de camper en voor foto’s. Klik op reserveer om u keuze te bevestigen.

  3. Gegevens aanvrager
  Hier kunt u uw contactgegevens invullen. 

  4. Reisinfo en opties
  Als met een vlucht aankomt dan kunt hier alvast uw vluchtgegevens invullen. In het geval dat u nog geen vluchtgegevens heeft dan kunt u deze velden leeg laten. Ook kunt hier u alvast de opties selecteren. Klik op verstuur voor de verzending van uw reserveringsaanvraag.

  5. Voorwaarden
  Hier bevestigt u dat u akkoord gaat met de voorwaarden en daarna kunt u uw aanvraag versturen.

  Antwoord op uw aanvraag
  Zodra wij uw reserveringsverzoek hebben ontvangen krijgt u van ons binnen 24 uur (op werkdagen) een e-mail met de volgende informatie:

 • Bevestiging van beschikbaarheid
 • Prijsopgave voor de huurperiode
 • Overzicht betaalopties

  Betalen
  Betaling is mogelijk op de volgende manieren:

  a) Door middel van een creditcard (iDEAL / Visa / Mastercard). U ontvangt van ons per e-mail een betaallink, zodat u op elk gewenst moment eenvoudig de betaling on-line kunt afronden. 
  b) door middel van een bankovermaking
  c) direct op ons kantoor

  Nadat u heeft betaald, ontvangt u van ons een email met de boekingsbevestiging en tevens gedetailleerde informatie over uw route, indien gewenst.

  Veilig betalen 
  Veilig betalen via onze beveiligde server. Al onze reserveringen lopen via onze SLL-beveiligde server. 

  We hopen dat we een en ander duidelijk hebben uitgelegd in bovenstaand overzicht. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd mailen naar info@spanjecamper.nl