Laurens en Hilke, Utrecht

Een campervakantie in Andalusië

Normaal zijn wij echte kampeerders. Zulke mensen, die met een tentje graag rondreizen van camping naar camping. Dit jaar lag de planning anders: vanwege een zwangerschap en een kind van 2,5 jaar werd het tentje minder praktisch. Dit jaar kozen we voor een vakantie met de camper in Andalusië. Een geweldige keuze blijkt nu achteraf! Op deze manier hoefden we toch onze campingvakantie niet helemaal los te laten, maar hadden we wel het praktische comfort van een huisje.

Via de website spanjecamper.nl vonden we de juiste camper en hebben we meteen geboekt. Er blijkt een van oorsprong Nederlands gezin achter deze organisatie te zitten. Frank was er al bij, toen ze onze camper op het vliegveld in Malaga kwamen brengen. Precies volgens aangegeven tijd en precies de camper die wij hadden geboekt. Frank kon ons één en ander uitleggen en kwam met goede en praktische tips. Zo werd ons door hem een aantal campings aanbevolen, die we hebben bezocht en die ook geweldig bleken te zijn. We kregen zijn telefoonnummer en konden hem altijd bellen. Dat klopt, want toen we na 1,5 week zoekende waren naar een goede plek, hebben we Frank gebeld, en hij stond meteen voor ons klaar met goede tips.
Bij het inleveren van de camper heeft hij ons nog persoonlijk naar het centrum van Malaga gebracht (waar wij nog een aantal dagen hebben genoten van een goed hotel 😉

 

We hebben een hele fijne en onbezorgde vakantie gehad!

Laurens en Hilke